Crest 3D White Luxe Whitestrips Professional Effects

New product

Removes 14 years of stains.

More details

€ 34.95 Tax included

Delivery: 1-2 days

Why pay for Professional teeth whitening treatments? Crest 3D White Whitestrips Professional Effects is just as effective. These whitestrips are formulated with the same enamel-safe ingredient dentists use. Apply once a day for 30 minutes. You'll start seeing a whiter smile after three days, with full results in 20.

Add Crest 3D White Whitestrips Professional Effects to your oral care routine for: • Professional teeth whitening at home
• Results last up to 12 months
• Apply once a day for 30 minutes
• Advanced Seal™ Technology no-slip grip stays put so you can talk and drink water while whitening teeth
• Uses the same enamel-safe teeth whitening agent dentists use

Grade 
03/07/2024

Werkt super!

Wat ben ik blij met deze strips, en deze website! Heb het uitgeprobeerd op mijn hoektand, die een stuk geler was dan de rest van mijn gebit. Na ongeveer een week was deze tand dezelfde kleur als de rest! Ik heb gevoelige tanden, maar de gevoeligheid na het bleken was minimaal, en hield maar een paar dagen aan. Binnenkort ga ik denk ook de rest van mijn gebit opfrissen met deze strips :) Ze werden trouwens ook snel en netjes geleverd!

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
08/08/2023

3 jaar later en nog steeds witte tanden

Mijn laatste kuur was 3-4 jaar geleden, en ik krijg vandaag de dag nog commentaar op hoe mooi & wit mijn tanden zijn!

Ik heb de kuur twee maal gedaan op twee jaar tijd. Denk dat één kuur wel genoeg is, maar ik had zelf niet door hoe wit mijn tanden waren geworden tot ik mezelf op foto's zag.

Tijdens de kuur worden je tanden wel gevoelig voor koude drankem, ijsjes enzo maar dat gaat over.

Tip van tandarts: Je hoeft de strip niet op de achterkant van je tanden te plakken want dat plakt toch niet deftig, dus knip ze maar gewoon in twee en zo heb je meer strips.

Een zeer tevreden klant!

 • 4 out of 4 people found this review useful.
Grade 
04/21/2023

Aanrader

Nooit gedacht dat dit zo zou werken. Altijd last van gele tanden gehad en na de 3e keer gebruik werden mijn tanden al een stuk lichter, en nu na nog een aantal strips over te hebben zijn mijn tanden mooi wit. Ik ben verkocht

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
12/09/2022

Zeer tevreden

Na de halve duur al meteen resultaat!!

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
11/19/2022

Werkte bij mij na wat geduld

Ik vond het heel vervelend om de strips boven en onder tegelijk in te doen, maar als ik één strip tegelijk gebruik gaat het heel gemakkelijk. Een kuur op mijn boventanden laat zien dat mijn tanden net wat witter zijn geworden dan mijn ondertanden. Duurde wel even voor ik het resultaat zag, maar nu ga ik graag aan de onderkant beginnen!

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
11/02/2022

Super

Een hele betrouwbare site! Super klanten service en snelle levering. Ik bestel al jaren hier.

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
06/30/2022

Geweldig

Ik was sceptisch op voorhand maar wow hoe blij ik ben dat ik het toch heb besteld!
Snel geleverd en werkt echt zoals beloofd. Ik heb de halve kuur besteld en zit nu aan dag 6 en ben al heel blij met het resultaat, ga uiteraard de halve kuur nog afmaken voor optimaal resultaat. Tot nu toe ook nog geen last van gevoelige tanden.

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
12/21/2021

Prima

Bezorging was ontzettend snel. Geen verpakking. Zijn losse pakjes. Hierdoor heb je geen idee wanneer ze gemaakt zijn of tot wanneer ze goed blijven wat wel wat minder is. Zien er voor de rest prima uit

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
07/17/2021

Beter kan niet

Halve kuur gebruikt en mijn tanden zijn witter dan cocaine. Je ziet al na de 5e keer een duidelijk verschil. Super product en maar halfuurtje per dag gebruiken, liever dit dan urenlang te zitten bij de tandenbleker.

 • 6 out of 6 people found this review useful.
Grade 
06/23/2021

Beste whitestrips

De eerste keer dat ik mijn whitestrips hier had besteld was ik zo tevreden. Ik bestel mijn whitestrips nu al 2/3 jaar hier. Het resultaat is prachtig. Na 2/3dagen zie je al verschil.

 • 3 out of 3 people found this review useful.
Grade 
04/08/2021

Werkt super

Helaas kan ik geen foto toevoegen, het verschil is enorm! Ik heb nu 5x de strips gebruikt en m'n tanden zijn van geel naar prachtig wit gegaan.
Het is makkelijk te gebruiken en heb geen last van gevoelige tanden.

 • 4 out of 4 people found this review useful.
Grade 
03/21/2021

TOP!

Dit is mijn 2x dat ik hier heb bestelt en zo als altijd = whitestripskopen.nl kwaliteit!

Grade 
02/13/2021

works well but no expiry date info

I have ordered half kit and it was delivered very fast! I have used 7 strips so far and the result is very visible, definitely whitens the teeth. Downsides are that strips were not sticky as it should be and when I wanted to check the expiry date it was not visible on the packaging. Maybe you can see the expiry date if you buy the whole set. Overall works pretty well, and would recommend it.

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
01/12/2021

Gewoon goed

Besteld met track & trace, pakketje snel binnen. Eerste keer white strips en er is zeker wel resultaat. Tanden zijn witter op een natuurlijke manier, niet parelwit. Wat die tv sterren doen is vaak niet bleken maar facings, dat is wat anders en best extreem. Verder zelf geen last van gevoellige tanden, maar ik poets met Sensodyne tandpasta voor gevoelige tanden dus (ik denk) dat dat heeft geholpen.

Conclusie; aanrader want het werkt, is niet duur en de site levert tijdig.

 • 2 out of 3 people found this review useful.
Grade 
11/11/2020

Perfect!!!

Gister avond besteld, vanochtend binnen! Geweldige service!

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
11/05/2020

Geen resultaat

Ik heb eerder de “Crest white strips 1 hour treatment” bij jullie besteld hier was ik zeer tevreden over en ik zag meteen resultaat! Helaas zie ik bij deze strips geen resultaat dit vind ik erg jammer aangezien deze ook duurder zijn dan de 1 hour treatment

 • 1 out of 2 people found this review useful.
Grade 
10/06/2020

Perfect!

Ik heb deze strips (halve kuur) in 2016 een keer gekocht omdat mijn tanden aardig geel waren altijd. Heb toen de halve kuur niet eens afgemaakt omdat ik na 6/7x al meer dan genoeg resultaat zag. Nu, anno 2020, zie ik nog steeds dat mijn tanden witter zijn dan eerst. Resultaat is wel lichtjes vervaagd en bestel dus wederom een halve kuur. Topproduct dus!! Enige jammere is dat ze in 2016 €19,95 waren en nu €36,95... (Maar is het waard)

 • 6 out of 6 people found this review useful.
Grade 
07/27/2020

Zweer goed.

Ik bestel dit al jaren lang, het effect elke keer is super goed, ik heb er zelf 2/3 nodig om 't half jaar. het blijft super lang wit. te geweldig.

 • 2 out of 3 people found this review useful.
Grade 
12/09/2019

Tevreden

Goed product !

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
11/27/2018

Effectief, goede prijs

Ik gebruik de crest whitestrips al jaren. Aanvankelijk heb ik de strips in stukjes geknipt en ze alleen op mijn hoektanden geplakt. Die waren namelijk veel geler dan de rest van mijn gebit. Dankzij de strips werden mijn hoektanden dezelfde kleur als de rest van mijn gebit. Zo heb ik erg goed objectief kunnen zien dat de strips werken.

Sindsdien gebruik ik de strips op mijn hele gebit. Mijn tanden worden er mooi wit van. Na één strip zie ik niet direct verschil, maar naarmate de kuur vordert worden mijn tanden wel duidelijk witter. Elk jaar doe ik een touch up. Ik maak de kuur vaak net niet helemaal af, omdat ik anders vind dat mijn tanden TE wit worden. Zo goed werkt het dus.

Ook mijn vriend gebruikt de strips nu. Hij drinkt veel koffie en had nog nooit zijn tanden gebleekt, dus ze waren aan de gele kant. Ook zijn tanden zijn nu een stuk witter en dit valt veel mensen op.

Het enige minpuntje is dat ik soms gevoelige tanden krijg van de strips. Daarom gebruik ze niet elke dag, maar 1 a 2 keer per week. Deze gevoeligheid is altijd tijdelijk van aard en na een paar dagen is het weg. Na jaren gebruik heb ik geen permanente schade ervan. Ik krijg ook geen geirriteerd tandvlees met deze manier van gebruik.
Ik heb veel varianten geprobeerd, en vind de professional effects de fijnste. De classics zijn ook goed, zeker om mee te beginnen.

Binnenkort ga ik de nepstukjes op mijn voortanden laten vervangen, waarvoor ik vantevoren mijn tanden weer ga bleken zodat de kleur goed gematcht kan worden. Ik heb mijn tandarts verteld dat ik deze strips daarvoor gebruik en zij vond dat helemaal prima.

 • 9 out of 9 people found this review useful.
Grade 
10/27/2018

Super!

Ik heb een halfjaar geleden deze whitestrips gekocht, nadat ik het resultaat bij een vriendin had gezien.

Ik heb een halve kuur volledig afgemaakt en het heel goed resultaat. Mijn omgeving viel het ook op dat mijn tanden echt witter zijn geworden.

Wel heb ik een aantal weken gevoelig tandvlees gehad, maar dat had ik er meer dan graag voor over gezien het resultaat. Inmiddels heb ik weer een tweede kuur besteld!

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
10/18/2018

Werkt echt!

Ik was eerst sceptisch over het gebruik van de strips, omdat het meer te mooi om waar te zijn lijkt. Sommige mensen zien na een paar dagen al resultaat, dat had ik niet. Maar toen ik bijna klaar was met de kuur waren mijn tanden prachtig wit. Dat is ruim 1 jaar zo gebleven. Nu doen ik af en toe een strip als onderhoud. Zelf gaat mijn tandvlees niet irriteren, maar ik heb nog 2 tips:
- Mocht je gevoelig tandvlees hebben dan kun je bij de bovenste strip in het midden een klein driehoekje uit de strip knippen waardoor de strip je tandvlees niet raakt.
- Ik heb zelf een spalkje achter mijn boven- en ondertanden en om eventuele beschadigen te voorkomen, plak ik eerst orthodontisch was op mijn draadje en vervolgens gebruik ik de strip. Ik heb daardoor nergens last van.
Hoe goed het product is voor je tanden weet ik niet. Maar het werkt heel goed!

 • 3 out of 3 people found this review useful.
Grade 
09/27/2018

Not so good

Minimaal verschil en daar werd door de klantenservice helaas niks mee gedaan, jammer!

 • 3 out of 4 people found this review useful.
Grade 
07/31/2018

Mooi, snel resultaat

Met deze strips heb je al snel een mooi resultaat. Ben zeer tevreden, ook over de omgang met klanten. Er miste een zakje, die is gelijk opgestuurd! Top service

 • 0 out of 1 people found this review useful.
Grade 
04/05/2018

Gebruiksaanwijzing

Snelle levering! Jammer dat ik de gebruiksaanwijzing er niet bij heb gekregen.

 • 16 out of 16 people found this review useful.
Grade 
03/27/2018

Gaetane

Heel goed produkt, het resultaat is mooi zichtbaar!

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
02/16/2018

Toppp

Hele kuur gebruikt nu 7 mndn geleden nog steeds witte tanden ! Werkt goed en plakt goed natuurlijk moet jezelf goed aandrukken . Top resultaat

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
02/06/2018

Bedankt voor de snelle bezorging

Echt super fijne strips, tanden worden mooi wit! Ik hoop dat dit in Nederland meer bekend wordt. Ik vind dit 100% fijner en beter dan de tanden bleken met licht en uur te moeten zitten.
Helaas steeds minder online te koop.
Ik bestel snel weer, bedankt voor de snelle levering.

 • 4 out of 4 people found this review useful.
Grade 
11/19/2017

Tevreden

Na 3 dagen al gelijk resultaat! De eerste 2 dagen een klein beetje last gehad van gevoelige tanden maar dat verdween na een dag weer. Bestel zeker nog een kuur!

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
10/12/2017

Hoeveel dagen?

Voor hoeveel dagen is de kuur? Kan dat namelijk nergens terug vinden.

Groetjes Patty

 • 2 out of 3 people found this review useful.
Grade 
09/18/2017

Goed product

Ik heb het nu 4 dagen gebruikt, het resultaat is beter dan verwacht!
Ik denk dat ik er nog 1 of 2 gebruik en dan stop ik ermee.

 • 3 out of 3 people found this review useful.
Grade 
08/30/2017

sticker

Ik heb ze besteld alleen ze plakken op ze zijkanten niet zo goed, echt heel jammer

 • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 
08/27/2017

Top product!!

Ze werken zo ontzettend goed. Ik zit nu op 8 strips en me tanden zijn zoveel witter geloof het bijna niet

Grade 
08/23/2017

White strips

Ik doe de strip iedere ochtend voordat je je tanden poets en eet 1 uur lang op.
Na 8 strips gestopt omdat mijn tanden zo wit waren als die van Gerard Joling

 • 5 out of 6 people found this review useful.
Grade 
08/11/2017

Hoe wit?

Ik wil deze bestellen.
Ik heb al witte tanden maar wil ze super wit hebben. Hollywood smile zeg maar.
Is deze dan wel nodig of moet ik een andere kiezen?

 • 1 out of 4 people found this review useful.
Grade 
07/20/2017

6 strips gebruikt tot nu toe. Geen verschil.

Halve kuur gekocht, 6 strips gebruikt. Ik zie helaas nog geen verschil. Jammer. Hoop dat ik na de laatste 4 strips wel verschil zie.

 • 6 out of 9 people found this review useful.
Grade 
07/19/2017

Top

Hele goede strips en verzending!!! binnen 1 dag in huis en ja hoor, ze werken echt

 • 2 out of 4 people found this review useful.
Grade 
07/03/2017

zwanger

Mag je deze whitestrips tijdens zwangerschap gebruiken?weet iemand het

 • 1 out of 5 people found this review useful.
Grade 
06/29/2017

Een vraag voor Crest gebruikers

Ik heb veel positieve verhalen gehoord over Crest Whitestrips. Ik wil graag gebruik maken van de strips. Ik heb een vraagje of iemand ook ervaring heeft met het gebruiken van een Crest kuur en een dode voortand (wortelkanaal behandeling). Of de kleur van een dode tand überhaupt wel even wit wordt als de rest na het gebruiken van deze kuur? Mvg

 • 0 out of 3 people found this review useful.
Grade 
06/26/2017

Echt super goed

wat een goed product, binnen een dag in huis.
ben nu op de helft en mijn tanden zijn nou al veel witter. nog 10 dagen te gaan. ga hier zeker vaker bestellen.

 • 1 out of 4 people found this review useful.
Grade 
05/30/2017

Perfect!

Product works amazing, delivery is fast and super convenient....it's packed to fit through the post box. Made 4 orders and will continue with this product and site! Top marks!

 • 5 out of 6 people found this review useful.
Grade 
05/06/2017

Toppppp

Werkt mega goed krijg zo veel complimenten over Mn witte tanden! Maar drink geen thee en koffie meer!

 • 2 out of 3 people found this review useful.
Grade 
04/15/2017

Werkt echt

Super!!!

 • 4 out of 4 people found this review useful.
Grade 
02/16/2017

Hoe ik mijn tanden bleek

Op onderstaand filmpje leg ik uit hoe je de strips moet gebruiken.

https://youtu.be/dUhGrngft6Q

 • 8 out of 9 people found this review useful.
Grade 
01/08/2017

Tevreden!

Soms denk je het is te mooi om waar te zijn, maar ik vind het resultaat goed! Ze zijn nog steeds niet perfect wit, maar ik had eerst ook alleen de halve kuur bestelt, ik ga nu nog een keer de helft kopen en dan wordt het resultaat zelfs nog mooier!

 • 2 out of 2 people found this review useful.
Grade 
09/08/2016

Witte tanden

Super blij mee! Ik zie al een groot verschil maar wil nog even doorgaan. Ik was er eerst sceptisch over maar ze werken echt! Ook een top levering! Binnen een dag in huis. Via instagram duurt het zo 5 werkdagen en hier zijn ze ook nog betaalbaarder! Heb mijn vriendin ze ook geadviseerd en heeft hier ook net een bestelling gedaan! Top! Helemaal blij mee!

 • 10 out of 11 people found this review useful.
Grade 
09/06/2016

Happy

Wist niet goed welke kuur ik moest kiezen, na advies toch voor deze gegaan

 • 5 out of 7 people found this review useful.
Grade 
06/24/2016

Top top top

Deze is echt top! 2 jaar geleden gebruikt en mn tanden zijn nog wit

 • 19 out of 21 people found this review useful.

Write your review!

Write a review

Crest 3D White Luxe Whitestrips Professional Effects

Crest 3D White Luxe Whitestrips Professional Effects

Removes 14 years of stains.