Oral-B Pro 3000 SmartSeries met Bluetooth Connectivity

Nieuw product

De Professional Care 3000, Amerikaanse versie! Beschikt over de ocillerende en pulserende poetstechniek. Deze elektrische tandenborstel verwijdert tot 2x zoveel tandplak als een gewone handtandenborstel en zijn zacht voor tanden en tandvlees. Daarnaast heeft de Prof Care 3000 een poetsdruksensor die u waarschuwt wanneer u te veel poetsdruk gebruikt en kunt u kiezen uit 3 verschillende poetstanden.

Meer details

€ 39.95 Inclusief belasting

Levertijd: NL 1-2 dagen, BE 2-3 dagen.

Zoals al onze producten komt ook deze elektrische tandenborstel uit de V.S. Te herkennen aan de Amerikaanse stekker.

U ontvangt van ons gratis een verloopstekker om deze te kunnen aansluiten op een Nederlandse stopcontact.

Speciaal voor onze Crest whitestrips klanten de laagste prijsgarantie + Gratis verzending!

Professionele reinigingsmethode
Voor optimale poetsresultaten verwijdert de Professional Care 3000 tweemaal zoveel plak als andere tandenborstels door 40.000 pulsaties en 8800 rotaties per minuut, heen en weer trillend om helemaal om de tand heen te gaan en de plak te breken en weg te halen. De unieke ronde opzetborstel pulseert voorzichtig om de plak af te breken en roteert om de plak weg te vegen waardoor tot 100% meer plak wordt verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. Tevens wordt de gezondheid van het tandvlees bevorderd door tandvleesproblemen te voorkomen.

Geef je poetservaring een nieuwe dimensie en verwijder tot 100% meer plak dan een gewone handtandenborstel. Deze Oral-B Professional Care 3000, geïnspireerd door de instrumenten die tandprofessionals gebruiken, is zorgvuldig ontworpen om jou en je gezin een unieke poetservaring te bezorgen die zowel veilig als effectief is Voor schone tanden en sterk en gezond tandvlees reinigt Oral-B Professional Care voorzichtig in gebieden waar plakbacteriën zich kunnen verzamelen. Het biedt een uitmuntende plakverwijdering zelfs in moeilijk te bereiken gedeeltes en is zacht voor tanden en tandvlees.3 Poetsstanden
3 gebruiksvriendelijke poetsstanden zodat je je poetsroutine kunt aanpassen: 

  • Dagelijks reinigen: Uitzonderlijke reiniging van tanden en tandvlees
  • Gevoelig: Zachte maar toch grondige reiniging voor gevoelige gebieden
  • Polijsten: Polijsten en een natuurlijk whitening van je tanden om vlekken te verwijderen
  • Hulp bij het poetsen
  • Een professionele timer die ervoor zorgt dat je echt twee minuten poetst, zoals de tandarts aanbeveelt om de beste resultaten te krijgen. Een kort klopgeluid om de 30 seconden, dat je kunt horen en voelen, herinnert je eraan om de vier kwadranten van je mond gelijkmatig te poetsen voor een grondige en consistente reiniging. Een lang kloppend geluid geeft aan wanneer de aanbevolen poetstijd is bereikt.
  • Drievoudig werkend drukcontrolesysteem:
  • Dit intelligente systeem 'merkt' wanneer je teveel drukt uitoefent bij het poetsen en gebruikt drie soorten signalen om je te laten weten dat je te hard poetst.
  • Geluid – De pulserende actie van de tandenborstel wordt onderbroken waardoor het 'geluid' van de tandenborstel verandert en je een geluidssignaal krijgt dat te hard poetst.
  • Visueel – Een innovatieve rode lichtstreep die in de handgreep is ingebouwd begint te knipperen waardoor je een visueel signaal krijgt.
  • Gevoel – Het systeem tilt poetshulp naar een hoger plan door de poetsstand actief over te schakelen naar de gevoelige stand, de snelheid van de poetsactie te verminderen, waardoor je ten slotte ook een gevoelssignaal krijgt om je te helpen overmatig poetsen te vermijden.
  • Veilig & Gebruiksvriendelijk design
  • Een oplaadbare handgreep met batterij die tot 7 dagen meegaat (wanneer je tweemaal daags 2 minuten poetst). De waterbestendige handgreep is elektrisch veilig en is ontworpen voor gebruik in de bandkamer. Sluit de laadeenheid aan op een stopcontact en plaats de tandenborstelhandgreep op de laadeenheid. De unieke opzetborstel pulseert voorzichtig om de plak af te breken en beweegt heen en weer om de plak weg te vegen waardoor tot 100% meer plak wordt verwijderd dan met een gewone handtandenborstel. Tevens wordt de gezondheid van het tandvlees bevorderd door tandvleesproblemen te voorkomen. 
  • Inclusief Opzetborstels: 
   • De Oral-B CrossAction-opzetborstel bevat Micropulse-haartjes die diep tussen de tanden gaan om plak weg te vegen. Het zorgt voor een klinisch superieure reiniging tegenover de Oral-B Precision Clean-opzetborstel.
   • De Oral-B 3D White-opzetborstel is ontwikkeld om vlekken zacht te verwijderen. Met een door tandartsen geïnspireerde rubberen polijstkop voor natuurlijk wittere tanden.

  • Kenmerken Oral-B Elektrische Tandenborstel ProfessionalCare 3000:
  • Zuinige batterij: Een oplaadbare handgreep met een batterij die tot 7 dagen meegaat (wanneer je tweemaal daags 2 minuten poetst)
  • Zichtbare poetsdruksensor: stopt met pulseren en licht op om aan te geven dat je te veel poetsdruk gebruikt.
 • REAL-TIME FEEDBACK MET BLUETOOTH EN DE ORAL-B APP
 • De PRO 3000 SmartSeries elektrische tandenborstel met Bluetooth 4.0-verbinding biedt gerichte verzorging als je je mondverzorgingstraject volgt en het is een gids die door professionals op het gebied van mondzorg kan worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Download de Oral-B app op je smartphone en maak verbinding via Bluetooth om real time feedback te krijgen tijdens het poetsen en verbeter je poetsgewoonten.

De Oral-B App waarschuwt je als je het tijd is om het volgende kwadrant in je mond te poetsen en volgt je poetsgewoonten via grafieken en tabellen. Hij helpt je er zelfs aan te herinneren dat het tijd is om je opzetborstel te vervangen en zorgt er zo voor dat het hoge reinigingsniveau behouden blijft.

Schrijf uw recensie

Oral-B Pro 3000 SmartSeries met Bluetooth Connectivity

Oral-B Pro 3000 SmartSeries met Bluetooth Connectivity

De Professional Care 3000, Amerikaanse versie! Beschikt over de ocillerende en pulserende poetstechniek. Deze elektrische tandenborstel verwijdert tot 2x zoveel tandplak als een gewone handtandenborstel en zijn zacht voor tanden en tandvlees. Daarnaast heeft de Prof Care 3000 een poetsdruksensor die u waarschuwt wanneer u te veel poetsdruk gebruikt en kunt u kiezen uit 3 verschillende poetstanden.